onsdag 4 september 2013

Septembersommar
Nu har min hösttermin börjat, men Hösten - den har inte alls kommit! Vi har fortfarande inte haft någon frostnatt här, och framför våran farstutrappa blommar självsådda penséer i alla färgkonstellationer man kan tänka sig.  Det är sådana små glädjeämnen man får gratis om man inte rensar så noga mellan plattorna. Kunde inte låta bli att dokumentera några av dem - jag gillar särskilt den ljusa med kaninöron med en liten blå prick!

Vill också visa att det naturligtvis finns pågående virkprojekt här. Förutom mina övriga ufon har jag börjat på en stjärnsjal enligt mitt eget mönster från 2011. Stjärnhalsduk kallade jag den visst den gången.  Färgställningen är ganska lik den förra, men denna blir lite stadigare i konsistensen. Dels är garnet lite tjockare och dels virkar jag ihop stjärnorna med två fastmaskor i stället för en enda.
Garnet är Drops Big Delight, som är 100 % ull.


 
Och på fredag bär det iväg...
6 kommentarer:

marremorr sa...

Ja, den kaninörade penséen var riktigt fin. Underbart att hösten låter vänta på sig så vi får njuta ett tag till!=0) Vackra bilder! Stjärnhalsduken ser ut att bli fin den här gången också!=0)) Lycklig resa!

Mia stickar sa...

Ja nog har vi septembersommar alltid, har suttit ute och stickat både igår och idag! Så finn husvagnsväskan blev, jag har ju fått se den iverkligheten!
Då ses vi på fredag!

ljubinka sa...

Great start star scarf,nice colors!!!
Fantastic flowers!
Greetings.:)

Anna sa...

The scarf will be great ! You choose fantastic colors !
The flowers are beautiful too !
Have a nice day !
Hug
Anna

Black Iris sa...

Fina blommor och finfina stjärnor.. Jag får nog kolla på ditt tidigare inlägg om dessa..

Kram Maidi

Tatiana sa...

Vilka fina blommor! Halsduk är vacker!