söndag 30 januari 2011

Virkning pågår
Jag virkar nåt varv på en grej då och en annan då. Inget blir färdigt, men ganska långt har jag kommit, tex på min "Evas shawl". Den är 190 cm tvärs över nu och det räcker kanske? (Visst ser den ut som en rocka? - jag riktigt ser framför mig hur den simmar...)

Den svarta koftan börjar också närma sig slutstadiet. Den blev grå på alla kort jag tog idag, vet inte varför, kameran kanske har dåliga batterier??? Men den ser i verkligheten ut lika som förut, men nu med ärmar, nästan färdiga.


9 kommentarer:

Frualbertsson sa...

De blir jättefina båda två. Sjalen ser verkligen ut som en rocka hihi En sak är konstig, min lilla sjal är nästan likadan som din i formen, medans min naturvita har blivit helt rak i överkanten och inte som ett V.... konstigt.
Ska bli kul att se koftan när den är helt klar.
Kram
Susanne

Mia stickar sa...

Så fin den blir sjalen, härliga förgkombinationer! Koftan har jag ju fått känna på och då hade du ju bara just bröjat med en ärm!

Fiff sa...

Det var mycket fint på en gång :-)

Emilia sa...

Så fin sjalen blir och kul att koftan snart e färdig!

Sylke sa...

Det blir fint med både sjal og jakke :)

R´s sa...

Otroligt fina är bägge dina alster. Och sjalen med de fina färgerna får mig att tänka på Batman : )

ÄNGLASTINA sa...

Jättefina båda två,härliga färger på sjalen.

Fröken Linda sa...

Oojj vad fint du virkar. Både sjalen og koftan ser så härlige ut. Själv virkar jag mer för barnen, skulle önske jeg kunde våga mig på något till mig själv :-) Kram

Gunilla sa...

Både sjalen och koftan blir ju jättefina/Kram