fredag 11 januari 2013

VerklighetsflyktVissa delar av vardagen är lite röriga här omkring (det har väl ingen annan varit med om?) så jag vill helst tänka på nåt annat. De här virkningarna är ju min verklighetsflykt - det har jag sagt förut och det gäller fortfarande. Det är väldigt enkelt att engagera sig i mönster och maskor!

Och så finns det ju positiva delar av verkligheten.
Jag har under veckan städat bort julen eftersom jag jobbar i helgen. Vill se framåt, tänker på att våren kommer så småningom. (Jag har ju lite svårt med det här mörkret.)

 Igår började vi om med syjuntan efter juluppehållet. Jag gjorde några varv på min Verdi-sjal. Det mjukaste garnet!!! Mittendelen är färdig och det är dags att börja med kanten.
Och jag har gjort anteckningar om mönstret.
Juntan planerar en resa - kanske till hösten. Vi samlar lite pengar varje gång vi träffas, får se vart det bär av till slut.

På tisdag börjar också min undersköterskekurs om efter juluppehållet. Ser fram emot det, fast jag vet att det betyder att jag kommer att ha ännu mindre tid för den här verklighetsflykten...

Sedan ska jag åka en helg ner till Bryssel! Ska åka tillsammans med några bonsai-kompisar och se en stor bonsaiutställning. Hur spännande som helst, ingen av oss har gjort det förut... Så det måste man ju räkna som en särskilt rolig del av verkligheten.


Ha nu en fin helg allihopa!


7 kommentarer:

Black Iris sa...

Jag tycker det verkar som om du har mycket roligt i din verklighet. Syjunta var det så länge sen jag var med på.. Jag har bara en enda väninna som har samma intresse som jag själv och det blir ju inte mycket junta på 2 personer..
Ha det så gott..

Kram Maidi

Lillys stick o syhörna. sa...

Fin sjal och fina färger på garnet.
Ser framemot mönstret. Har också städat bort julen och väntar på våren. Allt blir ju lite lättare då.

Annika GW sa...

Det är mycket man ska hinna med och man ska njuta och ta till vara på det man tycker är roligt!även lite verklighetsflykt!/ Annika

Anna sa...

Superbe !
Bon weekend.
Anna

nattugglan sa...

Så roligt att få åka till bryssel o kolla bonsaiutställning.Va fin halsduk du hade gjort.. ha de så BRA!!! Kram

Hedvig sa...

Heeelt ljuvlig sjal! :9

ansipansan sa...

Jättefin sjal i härliga färger! Jag är just nu på väg in i en blå period och min verklighetsflykt består just nu också av sjalvirkning i blått garn. :-)