måndag 2 februari 2015

Himmel och hav!


 Himmel-och-hav-väskan är klar! Den är till och med överlämnad till mottagaren. Jag vill genast meddetsamma tala om att det vita på sidan av väskan är ett flygplan på väg uppåt. Inte en fiskmås på väg att dyka! Jag kanske kunde ha förtydligat det tex med några broderstygn, eller jag vet inte hur, men jag hann inte lägga ner mer arbete på väskan.På andra sidan fick jag in solen. Den här väskan är gjord till en som tycker om att vara ute och resa till sol och värme.
Hela väskan är virkad med dubbelt bomullsgarn, och den är ganska stadig.Handtagen klippte jag till av en sorts långa band som jag hade på lager, det är en kraftig kvalitet ungefär som skärp. Jag gjorde dem flexibla på samma sätt som när jag gjorde tekoppväskan för nåt år sen: de kan användas korta som handtag på en kasse eller långa som axelband.
Jag virkade dubbla hål i väskans överkant och vek ner kanten och sydde fast den som en fåll. Handtagen träddes genom hålen och syddes ihop så som syns på bilden.
Sen fodrade jag väskan med ett tunnt tyg.


8 kommentarer:

nattugglan sa...

jag tycker den är jättefin! och jag såg genast att det va SAS..som flög o inte nån fågel.

Fiff sa...

Wow, vilket jobb! Snyggt! Det syns tydligt att det är ett flygplan tycker jag :-)

Ljubinka sa...

Wonderful bag!!!
Happy and creative week.:*

marremorr sa...

Alltså, du är ju bara heeelt fantastisk!!! En så underbar väska!! För mig fanns det inga som helst tvivel på att det var ett flygplan jag såg vid första anblicken. Såååå snygg den är!!

Anna sa...

A beautiful bag !!! Perfect for holidays....
Have a great day !
Anna

Tatiana sa...

WOW! Vilken vacker, exklusiv väska!!!!

Emilia sa...

Underbar!

petozi Design sa...

Such a beautiful bag, love it!
Nice work done!!!
♥Petra♥