måndag 16 maj 2011

Individualisternas tid


Det går framåt för våren här i Glesbygden. Björkarna slår ut i otakt, de är individualister.

Tack för alla kryapådighälsningar! Nu är jag någotsånär frisk i alla fall. Medan Jägarn steg upp efter ett par dagar och for till jobbet så gick febern inte över för mig. Jag låg några dagar till och for sedan till en doktor: som konstaterade att det inte rörde sig om något man kan bota med medicin, utan en virusinfektion "utan närmare specifikation". Ja ja. Och till slut gick det alltså över av sig själv.
Under tiden har jag missat en hel rad roliga evenemang och begivenheter, och så ligger jag efter med allt det tunga utomhusarbetet som jag gör varje vår, uppgrävningen och omplanteringen av mina träd. Jag har inte ens börjat.

Men nu ska jag försöka tänka framåt i stället och på något positivt: jag har naturligtvis en virkning på gång; den vita som jag började på i påskhelgen. Men den har inte växt så mycket den heller, för tillfället ser den ut så här, om man tittar nära, och vad kan det bli...?


5 kommentarer:

4U2! sa...

Tröstar dig det att jag i år kommer inte ens att kunna lyfta, ta hand om m.m någonting i min trädgård? Jag tror den kommer att klara sig ändå om än väldigt "rufsig" :)
(jag säljer ut av mitt garn just nu på min blogg ... titta gärna)

Mia stickar sa...

Kul att hära att du är piggare, att vara sjuk är ingen höjdare! Kan det vara en sommarkofta på gång?

disa sa...

Det här inlägget syns, men inte det andra när man väl ska kika på det. Skönt att du är bättre nu. =)

Anonym sa...

Hmmm vad ska det bli, det var klurigt. Den enda ledtråden man har är ju att det ska vara något somrigt... Jag chansar på något plagg som du ska bära, tröja, kofta eller liknande. Men som vanligt har jag nog helt fel i min gissning, och så visar det sig att du virkar något som man aldrig kunnat gissa tex ett nytt "tyg" till parasollet eller så... :)
Ha det gott och ta det lungt med trädgården nu när du varit sjuk!

R´s sa...

Vad skönt att du är på bättringsvägen. Angående trädgården så har jag med åren lärt mig att det växer på iallafall fastän man inte hinner allt ; ) Man får kisa lite bara så man inte ser allt...