lördag 24 mars 2012

Bara en till... nu igenVårtecken: Orrspel hör jag varje morgon! Igår kom kråkan hit, och två sångsvanar flög förbi och tutade som för att annonsera sin ankomst. När de såg att inget öppet vatten fanns på sjön flög de vidare... eller tillbaka därifrån de kom antar jag. 
 
 Jag har gjort ett halsband som matchar mitt blom-armband och ett armband som matchar mitt knappdekorerade halsband. Det blir som med de virkade knapparna - bara en till, bara en till... Kan inte låta bli att testa vidare.7 kommentarer:

Gunilla sa...

Visst är det kul att testa sej fram, det är ju halva nöjet:), man kan ju komma på nån toppen grej Ha en fortsatt härlig helg/Kram

Annika GW sa...

Det ser roligt och spännande ut!Ja det är väldigt kul att experimentera och komma på nya saker. Jag förstår att du inte kan sluta! / Annika

Pysselfarmor sa...

Nostalgi med orrspel för mig!!! Det lyssnade jag på varje vår som barn plus att hararna hade sin vårdans på gärdet!
Hoppas jag får se orrar under påsken i norr på gården....

Oj så snygga armband och tuffa armband!

Anelma handarbetar sa...

Kan bara säga LÄCKERT!

Kram Birgit

Josefine sa...

Heej!

Va fint du virkar! :) Jag skulle vilja tipsa dig om fina smycken i silver och läder som jag säljer på www.jvalleytwig.se . Kika in där och hitta din favorit bland vårens favoriter vettja :)


Maila mig om du har någon fråga.

Ha en skön vecka!
/Jossan

Emilia sa...

Vilka härliga arm - och halsband!

ansipansan sa...

Alltså... Jag snubblade precis in här på din blogg och jag är djuuupt imponerad av alla vackra och fantasifulla alster. Själv är jag fullständig nybörjare som precis har upptäckt charmen med virkning och som inser mer och mer att man i princip kan skapa vad som helst med hjälp av virknål och lite garn. Fantastiskt inspirerande!