tisdag 3 april 2012

Nästan en väska Inte färdig, men en bra bit på väg i alla fall är den gröna väskan, som ute i solljuset ser ut att nästan inte ha nån färg alls!


Handtagen är dubbelvikta och även överkanten: nervikt två centimeter och fastsydd på insidan - så blir kanten stadig, slät och fin!


Jag har också förfinat sättet att göra böjarna som jag tidigare var missnöjd med. Kanske är det mest jag själv som ser det men det är faktiskt en liten skillnad mellan böjarna på de nedersta varven och de längst upp på väskan, de sist gjorda ser något bättre ut än de första. Så värst mycket rundare ser de ju inte ut, det var vad jag klagade på, men de är i alla fall skarpare avskilda från "underlaget"/bottenfärgen. Jag brydde mig inte om att ändra något på det jag redan hade gjort - det är ju bara jag själv som ska ha väskan (den passar perfekt till körpärmen). Som vanligt och precis som mina andra virkningar är den här mest som en övning där jag bara provar olika saker. (Man kan ju fråga sig vad man tränar inför - när kommer OS liksom? - Men det är som att det är en drivkraft i sig att ständigt utöka sin förmåga.)

Det som inte är färdigt är en detalj på väskans andra sida, jag hoppas kunna fixa den snart.

Annars är det mycket icke-virkning nu, mycket jord under naglarna och så.

Samt virkning av hemliga projekt.

Så passar jag på att önska alla en

GLAD PÅSK!!!

 Jag virkar inga ägg eller kycklingar, ska i stället försöka städa undan det värsta skräpet, hundhår, katthår och blomjord från golven innan min mamma kommer hit...16 kommentarer:

Sidney sa...

Bom dia, linda bolsa , adorei, trabalho perfeito, parabéns, bjs.

Mia stickar sa...

Så fin den blir! Är så nyfiken på baksidan hoppas den följer med hit på juntan!

Pysselfarmor sa...

Du är enastående på att virka - sååå snygg. Och visst ser jag skillnaden i böjarna. Ska bli kul att se vad du hittat på för baksidan. Jag kan säga att här i Dikanästrakten är det ingen jord under naglarna man får :-))

Ha en skön påsk!

Emilia sa...

Den blir jättefin!

Maria sa...

Tur att det inte är OS i virkning. Då skulle du inte ha tid att komma på Juntan, för då skulle du bara sitta hemma och putsa GULDMEDALJERNA ;-)
Hoppas vi ses på torsdag.
Kram Maria

nattugglan sa...

Glad Påsk till dej.. Va fin väksan blev.. el blir..skall du ha foder oxå?.Jag skall oxå städa bort allt hundhår.. skitt det är fullt överallt..;(

disa sa...

Väskan är helt otroligt fin!! Glad påsk på dig med!! =)

Tinas Garn sa...

Nästanväskan blir fantastiskt fin! Glad Påsk!

Gunilla sa...

Vilken snygg väska!!! Hoppas du får en härlig Påsk/Kram

Norrstickan sa...

Glad Påsk! Jättefin blir väskan!

skapa och inreda sa...

Mycket fin väska! Den tycker jag verkligen mycket om.
Glad Påsk!
Annika

Annika GW sa...

Vilken snygg väska! Har du virkat böjerna på efteråt? Ser svårt ut. Det är nog ändå skönt att ha en virkning att pausa med mitt i allt trädgårdsarbete!
Glad Påsk! / Annika

Carina sa...

Vilken fin väska du håller på med.
Passar på o önska dig en fin påsk!

Sidney sa...

Bom dia Matilda, fiquei muito feliz com sua visita ao meu blog, seus trabalhos são lindos, Feliz Pascoa para vc. e toda sua familia. com carinho

Black Iris sa...

Haha, du är rolig du.. Om det blir OS i virkning nån gång kommer du helt klart att vinna=))
Jättefin väska är det..

Kram Maidi

Emma sa...

Superfin!