söndag 3 juni 2012

Uppskjutna planerNej, det blev ingen fotografering av nån virkning den här helgen. Gårdagen tillbringade jag och Jägarn på akuten tillsammans med hans 89-årige far, som råkat ut för något som läkarna höll på att aldrig lista ut vad det var. Det blev en "heldag", och den gamle fick stanna kvar på lasarettet när vi åkte hem på kvällen.

 Idag har vi städat vår gäststuga, och bäddat fyra sängar där. Det är så att vi bedriver en ytterst småskalig fisketurism-verksamhet här på denna ensliga plats, och tar emot utländska fiskegäster några veckor om somrarna. De kommer hit och fiskar entusiastiskt gädda och abborre! Alla fiskar räknas och mäts och antecknas - och alla fiskar åker tillbaka ner i vattnet igen, sk catch-and-release.
Stugan rymmer bara sängarna, en toa och ett minikök, och vi har möblerat den med gamla udda möbler.

Vädret har ju inte varit något vidare heller den här helgen, regn och blåst och kyla. Man får verkligen hoppas på varmare dagar framöver, då ska det väl bli nån fotografering också.7 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Hoppas han kryar på sig! Å vad stugan ser mysig ut!

Anelma handarbetar sa...

Håller med föregående!

Kram Birgit

Lillys stick o syhörna. sa...

Hoppas han kryar på sig.
Ja detta väder, man hoppas att sommarvärmen kommer snart.

Mia stickar sa...

Nu börjar jag se ett slut på denna förkylning och hoppas att värmen kommer med mitt tillfrisknande! Du får kanske satsa lite på Virkturism i den där stugan! :)

Gunilla sa...

Ja det är inte alltid det blir som man tänkt sej, hoppas han kryar på sej /Kram

Hedvig sa...

Hoppas på hastigt tillfrisknande!
Får jag förresten "sno" din idé med att virka blommor till Foppa-tofflorna? Tycker de är så hysteriskt fula som de är och tänkte piffa till dem lite... Självklart med hänvisning till dig! :)

/Kram

R´s sa...

Hoppas din svärfar kryar på sig. Vad roligt med lite småskalig turism.. och stugan måste de ju gilla skarpt, Fint..