tisdag 11 oktober 2011

Veckans insats för föreningslivetIkväll ska jag träffa hembygdsföreningen. Vi är ett gäng "lagom engagerade" individer (med det menar jag att vi alla har en massa andra intressen också som tar tid och energi) som brukar ordna en och annan kulturell aktivitet i byn där vi bor. Huvudaktiviteten - som vi lägger ner mest tid o arbete på varje år - är vad vi kallar kvarndagen: en dag i den nedlagda gamla (men upprustade) kvarnen med olika talare/berättare och musikunderhållning. Mycket trevligt - och mycket arbete med att ordna det hela.

Jag har äran att vara sekreterare i den här föreningen. När styrelsen träffas tar jag alltid med mej den nedersta av dessa tre små påsar, gissa vad man kan rymma i nånting så litet! Ett usbminne med föreningens dokument. Jag gjorde den en gång då jag var rädd för att tappa den lilla saken - usbminnet alltså - och sen experimenterade jag fram två påsar till av bara farten.
Påsen som hör till hembygdsföreningen är virkad i växtfärgade garner vilket jag tyckte passade perfekt i sammanhanget!


 (Siri:)  Visst är vi lika, men jag vill för allt i världen inte att ni ska tro att vi är släkt, för katter har ju så dåligt bordsskick!7 kommentarer:

Eva sa...

Smart med USB-väska, lycka till med kommande
Kvarndagar.

R´s sa...

Vad skulle man göra utan sina virkade väskor/påsar: ) Fina är dina!

Anonym sa...

Jag har haft nån ide om att virka nån liten amigurumi och sätta i USB-minnet för att inte tappa bort, en påse hade jag aldrig kommit på! Siri kan man ju faktiskt hellre tro att hon är en räv! Så söt!
Miastickar

Emilia sa...

Coolt med usbfodral - jättesöta!

Anelma handarbetar sa...

Lycka till med föreningsverksamheten.

Smart förvaring!

Kram

Anonym sa...

Djurbild: Ha ha
Fina påsar, smart förvaring för småsaker.
(hoppas att jag kan kommentera nu)

disa sa...

Det låter trevligt, fina fodral! =)