lördag 28 juli 2012

Fint besök


Sommaren är ganska fin just nu, vi har haft några dagar utan nederbörd. (Jag har fått vattna i stället.) De utländska fiskegäster vi har hos oss denna vecka hamnade i lokaltidningen. Mest (tror jag) för att kommunen är så mån om att visa upp turistmöjligheterna. Det är en barnfamilj och barnen blev i alla fall glada att se sig själva på bild.
Svärfadern är på lasarettet igen och nu verkar det som om han inte kommer hem till bostaden mera utan kommer att flytta någon annanstans.
Imorgon ska jag servera mat och fika på hembygdsföreningens årliga evenemang på kvarnen. Jag gruvar redan för det brukar vara en riktigt svettig insats.


Igår fick jag i alla fall trevligt besök av Miastickar.

Förutom visst handarbetsintresse har vi ju några andra saker gemensamt. Som tex erfarenhet av arbete med äldre människor, och för att inte tala om: "ganska" jaktintresserade äkta hälfter, ett bostadsläge "något utanför centralortens kärna", ett "visst" beroende av bil, med mera.

Jag virkade något varv på min evighetsvirkning, den runda duken. Samtidigt stickades det på andra sidan bordet på en pläd som nog kommer att bli klar långt innan min duk. Pläden är jättemysig, och ser precis ut som ett fårskinn!

I alla fall. Vi tittade även på mitt hemliga virkprojekt. Och helt oväntat men mycket välkommet fick det plötsligt en kick framåt. Det var precis vad som behövdes! Tack! Inspirationen kom tillbaka och det känns som jag klev upp på nästa trappsteg.


3 kommentarer:

nattugglan sa...

Ha en bra helg.. kramar från andra sidan potten.

Pysselfarmor sa...

Säger till dig också att nästa gång jag är neråt kusten när jag befinner mig på gården,,,så ska jag tigga kaffe hos någon av er ;-))

och ännu nyfiknare blev jag...vad i jistarns virkar du på?!

Anna sa...

Très joli !
Bon Dimanche.
Anna