lördag 12 mars 2011

Vi har det ganska bra.
Vi har det ganska bra som kan klaga på vädret, lite för kallt, lite för mycket snö, lite för länge kvar till våren eller sånt som vi säger. Det är värre i Japan. Sitter och ser nyhetssändningarna och hoppas att mina vänner som var på väg dit denna vecka inte kom sig iväg - det var tveksamt pga en influensa. Har inte fått tag på dem ännu.

Jag har gjort klart min beskrivning av interlock filet stitch, och lagt den bland mina sidor med "särskilda virktekniker".

9 kommentarer:

Mia stickar sa...

Ja visst har vi det bra, det är småsaker vi klagar på! Hoppas att de är oskadda om de kom sig iväg förstår vilka du tänker på.

Mmatilda sa...

Kan tala om att jag talat med dem i telefon nu på kvällen, de som var på väg till japan: de for alltså aldrig, pga den där halssjukan!, utan är kvar hemma i det jordbävningsfria Sverige! Puh!

Sylke sa...

Ja, ikke sant... Slik tenkte jeg også da jeg så nyhetene i går. Det er mange tragedier i Japan i forbindelse med denne naturkatastrofen, det var godt å høre at vennene dine har det bra!

Klem fra meg

Sylke sa...

Hei igjen, vil bare fortelle deg at boken av Tanis Galik om interlock filet stitch er kjempefin, jeg har den, mange spennende mønstre der! Men jeg har fortsatt ikke prøvd teknikken... ;)

ÄNGLASTINA sa...

Man känner verkligen för folket i Japan, vilken tragedi. Spännande med nya tekniker, ska kolla din beskrivning.

4U2! sa...

Det är lått att "fastna" i sin egen lilla värld, tyvärr.
Ha en fin dag.

Gunilla sa...

Å vilken tur att de aldrig kom iväg , spännande med en ny virkteknik, jättefin !!/Kram

Anonym sa...

Hej Mmatilda! Har tittat igenom din sida några gånger och är imponerad hur du tekniskt löst massa saker genom ditt exprimenterande. Jätte kul att se! Själv är jag också mest intresserad av virktekniken i sig och har virkat massor av provlappar för att pröva nya tekniker och mönster, många med stickningen som förlaga. Är man intresserad av hur man löser olika saker rent tekniskt finns en hel del godbitar att ta till sig på din sida. Må gott virkpia

skapa och inreda sa...

Måste titta på den här, för mig, nya tekninken.
Mina tankar går också till alla drabbade i Japan.