fredag 1 april 2011

Snabbare virkningNu har jag lärt mig nånting nytt igen! Det finns en virkteknik som går säkert tre-fyra gånger snabbare än den vanliga gamla! Jag blev superinspirerad när jag läste beskrivningen och gjorde detta sängöverkast igår kväll, utan några större besvär. Det handlar litegrann om den rätta inställningen. Det är egentligen en gammal virkteknik, ursprungligen från Sydamerika, men som fallit i glömska, och nu har en intresserad amatörvirkare tagit upp den och moderniserat metoden en smula. Varför har jag inte läst om detta tidigare?
Beskrivningen hittar ni här.

Nu ska jag se om det går att överföra den här nya kunskapen på alla de gamla mönstren, det blir en lagom klurig uppgift att grunna på...

12 kommentarer:

Mia stickar sa...

:)

4U2! sa...

Tack du! ;) :)

skapa och inreda sa...

:) hi,hi....

Laila sa...

Hehe ;-)

Sylke sa...

:)

Joanna sa...

Tänkte bara tipsa om att just nu pågår flera tävlingar på min blogg, helgens blogg där du har chansen att bli länkad inför mina 300-700 unika besökare/dag, du kan även ställa en frågestunden och bli länkad direkt:),vinn valfria skor från crocs eller presentkort på 300 kr till en fotobok (alla som är med och tävlar får ett presentkort på 150kr så ALLA vinner!)
Så passa på att gå in och anmäl dig!:)

R´s sa...

Ha! Just när jag skulle kolla länken så kom jag på mig... och dig : )

Mia stickar sa...

Du har något att hämta hos mig!

Anelma handarbetar sa...

Haha lilla luring där!

Kram Birgit

Pysselfarmor sa...

Ja nu kollar jag in hos dig den 7:e så det spelar ju ingen roll om jag blir lurad men jag blev inte lurad bra försök ;-)
överkastet är snyggt och katten me'

Anonym sa...

Vart kan man få tag i beskrivningen för den där teckniken? Och vad heter den? :) Jag kommer inte till någon beskrivning då jag trycker på länken...

Mmatilda sa...

Kära anonym. Det har gått snart tre månader nu så det gör väl ingenting om jag avslöjar att detta är ett aprilskämt. När jag provar fungerar länken fortfarande, men den går alltså inte till någon virkbeskrivning (utan till min bonsaiblogg, en länk finns även i högerspalten). Det finns helt enkelt inga genvägar. Lycka till med virkandet!